Effectief Kortdurend Behandelen in de GGZ

Effectief Kortdurend Behandelen in de GGZ

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
229
Begin

Met de veranderingen in het GGz landschap wordt van psychologen steeds vaker verlangd dat zij hun behandelingen kortdurender en efficiënter vormgeven. Opgelopen wachttijden bij psychologiepraktijken en GGZ instellingen leggen nadruk op de noodzaak om in kortere tijd meer cliënten te helpen. 
​​
De ervaring leert dat een training bijzonder nuttig kan zijn om te leren hoe het kortdurend behandelen daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Op deze site bied ik je een tweedaagse training aan over het kortdurende behandelmodel. De inhoud van de training bestaat uit kennisoverdracht over kortdurend behandelen, relevant beeldmateriaal, demonstraties en oefenen met verschillende onderdelen van het kortdurend behandelen.

De training is beschikbaar voor psychologen, psychotherapeuten, psychiaters en POH GGz die het kortdurend behandelen willen leren beheersen. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse praktijk. Schrijf je in en begin direct vandaag nog!

Errez Bar, GZ-psycholoog

Voor het volgen van deze online cursus heb je een paar dingen nodig.

  • Een laptop of desktop computer met goede internetverbinding
  • Een rustige plek waar je de cursus rustig en ongestoord kunt doorlopen
  • Een caseload aan cliënten of patiënten om te kunnen oefenen met hetgeen je leert in de cursus
  • Bij voorkeur: iemand met wie je af en toe een rollenspel kunt oefenen. Dit hoeft niet eens perse een psychologisch hulpverlener te zijn, het mag ook je partner, familielid of een goede vriend(in) zijn